شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.

Image result for ‫مربای بهار نارنج‬‎

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سخنان بزرگان در باره راههای زندگی دختران دوست داشتنی سايت تفريحي|تظاهر|اس ام اس|فيلم|سريال|خنده صبا خودرو Billy خبرگزاری ضربان آژانس هواپیمایی راز آسمان پایتخت مقالت تخصصی دوربین مداربسته هایک ویژن نمایندگی در ایران فایل رسون